Dekorasjonsdetalj fra fregatten Christiansborg, 1745

Komplett samling/händbok

Arkene med "Medlemsservice" er i ärenes läp blitt en fyldig händbok for modellbätbyggere. Nye medlemmer og andre som har ufullstendige samlinger av informasjonsarkene kan fä kjäpt komplette eksemplarer av "Medlemsservice". Medlemmer kan bestille denne händboken nä for kr. 250.- inklusive porto. Kontakt formannen dersom du er interessert!

Medlemsservice - vär skriftlige informasjon

Naturlig nok er det bare medlemmene i Oslo-omrädet som kan fä deltatt pä väre mäter. For ä ha et godt tilbud til alle dem som bor pä andre kanter av landet utgir vi til hvert mäte (dvs. 8-10 ganger i äret) noen informasjonsark som vi kaller "Medlemsservice" De gir skriftlig orientering om byggeteknikk, nyheter om materialer, utstyr og verktäy, oversikter over tilgjengelige tegninger og mye annet. Fra den senere tid nevner vi fälgende temaer: om bygging av skrog, om eldre skipsmalinger og bunnstoffer, om sälvlodding, om dimensjoner pä rundholter og tauverk, om bygging av sirkelsag for smä dimensjoner, om dekkshus, om vevlinger.

Vi har lagt ut noen smakebiter fra Medlemsservice-artikler pä denne nettsiden vär, for ä vise hva slags materiale som finnes der. De finner du ved ä klikke pä "Gullkorn fra medlemsservice" i menyen til venstre.

Skovlhjul