Her kommer en liste over lenker til interessante og/eller matnyttige steder pä nettet. Sjekk ogsä vär sekretärs lenkeside, hvor han presenterer et litt annet utvalg. Mange av sidene har lenker videre til andre nettsteder - betrakt den listen vi presenterer her kun som et utgangspunkt for videre surfing!

Museer og arkiver

Hobbyutstyr og verktäy

Her er et utvalg av nettsteder for den som er pä jakt etter verktäy og utstyr - listen er ytterst selektiv og baserer seg stort sett pä hvor undertegnede har brent av sine tusenlapper de siste par ärene! Man finner mye rart pä sin lokale jernvarehandel, som kjent, sä jeg begrenser meg til ä liste opp de som färer litt mer aparte varer.

Byggesett, forhandlere og tilbehär

Her finner du hjemmesidene til noen produsenter og forhandlere av modellbyggesett og annet tilbehär som kan väre nyttig enten du bygger byggesett eller jobber fra scratch.

Klubber, privatpersoner, organisasjoner og nett-magasiner

Her finner du nettsider som tilhärer klubber, andre organisasjoner og enkeltpersoner som driver med maritim modellbygging. De inneholder ofte byggetips, modellfotos og annet stoff som kan väre av interesse for oss.

Bäker og annen dokumentasjon

Sjekk ogsä museums-nettstedene ovenfor, flere av dem har on-line bokhandel.